0,00 lei
0
0
Subtotal: 0,00 lei
No products in the cart.

Termeni și condiții

I. Despre Noi

Serviciul https://www.supermarketitalian.ro este oferit de SC Euroconstantin S.R.L. cu sediul in Str. Maior Gheorghe Sava, Nr. 12C, Focsani inmatriculata in Registrul comertului cu nr. J39/737/1996, avand cod unic de inregistrare RO8975914, denumita in cele ce urmeaza Societatea.
Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:
– prin posta la adresa: Str. Maior Gheorghe Sava, Nr. 12C, Focsani;
– prin e-mail la adresa: [email protected];
– prin telefon la numarul 0744 430 244.
II. Despre supermarketitalian.ro
supermarketitalian.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se realizeaza pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.
III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul supermarketitalian.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele supermarketitalian.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii. Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale supermarketitalian.ro fara a detine opermisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a supermarketitalian.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul supermarketitalian.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila,din partea Societatii.
IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul supermarketitalian.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului supermarketitalian.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a supermarketitalian.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala raporturilor dintre utilizatori si Societate. Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile supermarketitalian.ro. Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Sitesi sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site. supermarketitalian.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar levinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sauprin orice alta metoda de plata acceptata de supermarketitalian.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele supermarketitalian.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. supermarketitalianro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.
V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al supermarketitalian.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului supermarketitalian.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele supermarketitalian.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de supermarketitalian.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.
VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe supermarketitalian.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea dvs. ca utilizator al supermarketitalian.ro
Plata se efectueaza la ramburs, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si,daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe supermarketitalian.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ulisi deruleaza operatiunile.
VII. Cum cumpar
VII.1.Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe supermarketitalian.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA(taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau potfi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industrie iprodusului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.
VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate veti platinumerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

Taxele de livrare sunt in limita a 10 kg si sunt in valoare fixa de 20 lei

 
IX. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service.
X. Descrierea si returnarea produselor
supermarketitalian.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, supermarketitalian.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de supermarketitalian.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta lacumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000. In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii: – de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs. – de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, instarea in care v-a fost livrat. Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: – certificate de garantie extinsa;
XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut;trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri demateriale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen,amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privirela protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici,comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motiveetnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alteforme de� spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari sialte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitatifalse. supermarketitalian.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sauedita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu areobligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii,comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe supermarketitalian.ro, transmiteti,in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietateintelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica,distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc decomunicare in masa, din orice tara. Prinpostarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe supermarketitalian.ro,cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialelepostate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul deproprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialelepostate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor,comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din parteautilizatorilor, ale supermarketitalian.ro. supermarketitalian.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge,orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. supermarketitalian.ronu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintrematerialele postate de catre alte terte parti pe Site. supermarketitalian.ro are dreptulde a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.
XII. Forta Majora
supermarketitalian.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau serviciicatre supermarketitalian.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere saueroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa supermarketitalian.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare aechipamentului tehnic de la supermarketitalian.ro, lipsa functionarii conexiunii lainternet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici,accesul neautorizat in sistemele supermarketitalian.ro, erorile de operare, precum sicazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.
XIII. Publicitatea
supermarketitalian.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta saprecum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea supermarketitalian.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si aPoliticii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fidestinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.
XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejareaproprietatii intelectuale
supermarketitalian.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca atiobservat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora laproprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa deemail: reclamatii[at]c-shop.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, saula adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentulcontract.
XV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul supermarketitalian.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertulelectronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheiereasi executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselorelectronice. Termenii si conditiile supermarketitalian.ro se supun legislatiei romane. In caz delitigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul supermarketitalian.ro.In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizatanterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelorjudecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti. XVI. Prezentarea ofertei supermarketitalian.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificariasupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul supermarketitalian.ro, fara o instiintare prealabila.
Scroll to Top