0,00 lei
0
0
Subtotal: 0,00 lei
No products in the cart.

Termeni și condiții

I. Despre Noi

Serviciul https://www.supermarketitalian.ro este oferit de SC Euroconstantin S.R.L. cu sediul in Str. Maior Gheorghe Sava, Nr. 12C, Focsani inmatriculata in Registrul comertului cu nr. J39/737/1996, avand cod unic de inregistrare RO8975914, denumita in cele ce urmeaza Societatea.
Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:
– prin posta la adresa: Str. Maior Gheorghe Sava, Nr. 12C, Focsani;
– prin e-mail la adresa: contact@supermarketitalian.ro;
– prin telefon la numarul 0744 430 244.
II. Despre supermarketitalian.ro
supermarketitalian.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se realizeaza pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.
III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul supermarketitalian.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele supermarketitalian.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii. Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale supermarketitalian.ro fara a detine opermisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a supermarketitalian.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul supermarketitalian.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila,din partea Societatii.
IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul supermarketitalian.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului supermarketitalian.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a supermarketitalian.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala raporturilor dintre utilizatori si Societate. Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile supermarketitalian.ro. Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Sitesi sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site. supermarketitalian.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar levinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sauprin orice alta metoda de plata acceptata de supermarketitalian.ro. Daca avet